031 - 776 00 95 info@nvcgbg.se
Boende utan stöd

Boendet riktar sig till personer som är i akut behov av bostad.

För dessa personer har det inte framkommit att det finns behov av någon form av stöd i boendet. Placerande förvaltning har kontakten och planerar tillsammans med den enskilde vidare mot andra boendelösningar. Nätverkscentrum erbjuder alltid möjlighet till förlängd placering.

Klienterna vistas i en hemlik boendemiljö. På boendet erbjuds låsbart rum som är fullt möblerat och hemtrevligt inredd, wifi, samt tillgång till gemensamma utrymmen såsom kök, matsal, TV-rum, badrum, dusch, tvättstuga.

Boendet är beläget i en rogivande och vacker natur och utemiljö med goda kollektiva förbindelser. Bussen stannar i anslutning till boendet med 1 minut promenadavstånd.

Nätverkscentrum ansvarar för att lokalerna är rena och håller god hygienisk standard och tillhandahåller städutrustning för klienterna. Klienterna ansvarar för daglig städning av det egna rummet samt ansvarar själv för tvätt av sina personliga tillhörigheter.

Vi erbjuder placering i kollektiv och fristående lägenhet.

Vid placering i fristående lägenhet kan även djur medtages.

Kontaktuppgifter

Verksamhetschef:
Linnea Berggren

Direkt:0701-44 17 00
Växel: 031-776 00 95
(bemannad dygnet runt)
Epost: info@nvcgbg.se

Geografiskt läge

Boendet är beläget 16 km från Göteborgs centralstation och resan med kollektivtrafik därifrån uppgår till 30 minuter. Boendet är beläget 5 km ifrån Kungälvs centrum och resan med kollektivtrafik därifrån uppgår till 10 minuter. Buss 311 stannar i anslutning till boendet med 1 minut promenadavstånd.

Adress till boendet:
Nätverkscentrum i Göteborg AB
Ellesbobacken 1
442 90 Kungälv

Området är kamerabevakat!